Πώματα : +800 εκατομμύρια φελλοί PlantCork

Tα στοιχεία για το πρώτο εξάμηνο του 2017 δείχνουν πως τα συστήματα πωματισμού και προστασίας του οίνου εξελίσσονται ταχύτατα στον αμπελοοινικό τομέα και φέτος η ταχύτερα αναπτυσσόμενη κατηγορία πωματισμού στον οίνο είναι η PlantCorc ™, φυτικής προέλευσης. Τα πιο δημοφιλή αυτής της κατηγορίας είναι αυτά της Nomacorc Green Line  Vinventions,

“Το εξαιρετικά καινοτόμο έργο της Vinventions δημιούργησε μια εντελώς νέα κατηγορία πωματισμού: PlantCorc”, λέει ο Heino Freudenberg, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Vinventions. “Τα πώματα PlantCorc ξεπερνούν σήμερα όλα τα άλλα πώματα κρασιού, συμπεριλαμβανομένων των βιδωτών πωμάτων και των πωμάτων φελλού, από άποψη ποσότητας. Η επιτυχία της κατηγορίας έχει μια ευρεία βάση τόσο στα δημοφιλή όσο και στα εξαιρετικά κρασιά και βιώνει μια σταθερή ανάπτυξη στον τομέα των οίνων premium στην Βουργουνδία, την Αλσατία, την Προβηγκία, την κοιλάδα του Ροδανού, το Πιεμοντε, την Τοσκάνη, τη Ριόχα , αλλά και η Νάπα και το Όρεγκον. ”
GreenLine_Nomacorc-230x130
Φέτος, η PlantCorc θα αυξήσει τις παγκόσμιες πωλήσεις της Nomacorc Green Line κατά 800 εκατομμύρια μονάδες, επιβεβαιώνοντας την ως την κατηγορία των ταχύτερα αναπτυσσόμενων πωμάτων οίνου σε όλο τον κόσμο. Στην πρωτοπορία αυτής της απίστευτης ανάπτυξης είναι τα πώματα που παράγονται με βιώσιμο τρόπο και με άνθρακα ίσο με το μηδέν, Reserva και Select Green, τα καλύτερα ποιοτικά για φιάλες οίνου για παλαίωση και το πώμα Zest! έχει υψηλή απόδοση σε αφρώδεις και ημιαφρώδεις οίνους. Τα πώματα PlantCorc παράγονται με μια βιώσιμη μέθοδο που χρησιμοποιεί υλικά με βάση από τα ζαχαροκάλαμα, ανανεώσιμες πηγές ενέργειας και παραγωγικές διαδικασίες με ελάχιστα απόβλητα και το αποτύπωμα άνθρακα είναι το χαμηλότερο από κάθε ανώτατο όριο που χρησιμοποιείται στη σημερινή αμπελοοινική βιομηχανία ,συμπεριλαμβανομένου του φυσικού φελλού, και  προσφέρει εγγύηση παλαίωσης οίνου μέχρι 25 χρόνια (Reserva).

Νικόλαος Αγοραστός

Add a Comment